nasvet@usnjeno.si

Trudimo se, da bi izdelki usnjeni izdelki Gruden

Od vhodni materialov pa do zadnjega šiva se trudimo, da usnjeni izdelki Gruden zagotavljajo najvišjo kvaliteto. Usnjena galanterija Gruden ročno proizvaja usnjene izdelke že več kot 30 let.
Usnjeni izdelki Gruden imajo dve letno garancijo, kar vam zagotavlja brezplačno popravilo mehanskih delov. Tudi po tem roku vam bomo ponudili najugodnejšo rešitev, da boste usnjeni izdelek Gruden uporabljali leta in leta.
Vsi usnjeni izdelki Gruden so plod lastnega razvoja in designa, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah in vam zagotavlja elegantnega usnjenega sopotnika najsibo v službi, v družbi prijateljev ali med opravljanjem vaših vsakodnevnih aktivnosti.
Lastna proizvodnja nam in našim poslovnim partnerjem omogoča prilagodljivo proizvodnjo. Trudimo se, da bi izpolnili želje tako končnim porabnikom kot specifične potrebe podjetij po usnjenih izdelkih.

Naša vizija

V podjetju z več kot 30 letno tradicijo, Usnjena galanterija Cvetko Gruden s.p., proizvajamo in tržimo usnjene in platnene poslovne torbe za njo in njega, ženske modne torbice ter ostalo drobno galanterijo - denarnice, pasove. Vsi izdelki podjetja se lahko pohvalijo s trpežnostjo, udobjem in eleganco.

Besede ustanovitelja in lastnika

Usnje mi je bilo položeno v zibelko, saj se zrastel v čevljarskem okolju. Takoj po sredni šoli sem se zaposlil v Alpini, kjer sem se priučil in nato tudi doštudiral za »šuštarja«. Kmalu me je pot popeljala do lastne obrti, ki sva jo skupaj (s sedaj žal že pokojno ženo) z leti izpopolnjevala in nadgrajevala. Še naprej bom strmel k temu, da svojim strankam omogočim izredno kakovostne usnjene izdelke po dostopni ceni, saj želim, da zaradi kvalitetnega nakupa izdelke uporabljajo dlje časa in si tako prihranijo denar za doživetja, ki si jih sami želijo.

Besede naših zadovoljnih strank

SašoK
Sašo Koren
Kranj

Imam moško poslovno aktovko, ki je narejena iz super usnja naravnega videza in ima ravno prav velik predal za prenosnik. Poleg tega ima še dosti drugih predalov kamor lahko pospravim vse kar rabim.

Mnenje zadovoljnih strank
Mojca Pečelin
Žiri

Usnjeni izdelki Gruden se prilegajo mojemu aktivnemu življenjskemu slogu. Zelo mi je všeč, ker lahko isto torbico uporabljam za več priložnosti. Prilega se mi zraven kavbojk kakor tudi zraven poslovnih oblačil.

Mnenje zadovoljne stranke usnjeni izdelki Gruden
Andrej Pavšič
Tolmin

Odkar imam ključe na varnem v usnjenem etuiju galanterije Gruden, so žepi mojih hlač ne naluknjani. Prav tako sem zelo zadovoljen z denarnico in njeno kvaliteto. Škoda le, da se ne polni sama. :)